AK Nygart: info om et af Danmarks førende privathospitaler

Privathospitalet AK Nygart specialiserer i kosmetisk kirurgi og skønhedsbehandlinger og har klinikker i både København, Lyngby og Århus. Virksomheden blev grundlagt under navnet Nygart Privathospital i 1997 af speciallægen Jesper Nygart, der har botoxbehandlinger som sin særlige ekspertise. I 2016 solgte Jesper Nygart virksomheden til den svenske konkurrent Akademikliniken, og virksomheden ændrede i den forbindelse navn til AK Nygart. Salget betød bl.a. at AK Nygart fik muligheder for at tilbyde patienter et bredere udvalg af kosmetiske behandlinger og operationer. Jesper Nygart er i dag direktør for AK Nygart og arbejder også som speciallæge på virksomhedens klinikker.

Følg AK Nygart på sociale medier

AK Nygart er meget aktive på sociale medier og har både en Youtubekanal og profiler på de gængse platforme, herunder Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter. Som noget ekstraordinært er AK Nygart også med på platforme, der er mindre kendte i Danmark, såsom Crunchbase. På de sociale medier deler virksomheden alt fra interessante videoer om kendte personers behandlinger hos AK Nygart, før- og efterbilleder, posts om nyheder, konkurrencer og tilbud, links til artikler, presseomtale m.m. AK Nygarts sociale medieprofiler er derfor en font af information og underholdning for alle med interesse i skønhedsbehandlinger og kosmetisk kirurgi.

Find AK Nygart på andre digitale platforme

AK Nygart er ikke kun tilgængelige på sociale medier, men har også en dedikeret blog, hvor de løbende udgiver artikler om skønhed og plastikkirurgi. Ligeledes kan oplysninger om virksomhedens mission, værdier, ydelser, adresser, regnskaber, medarbejdere m.m. findes på sider såsom omtal.dk, opret.dk, Krak.dk og Proff.dk. De to førstnævnte giver indblik i virksomhedens værdier og ydelser, mens de to sidstnævnte er velegnede, hvis man er på jagt efter AK Nygarts adresse og kontaktoplysninger eller gerne vil have indblik i virksomhedens omsætning og ejerskabsforhold.