AL Electric ApS – din elektriker

al electric1AL Electric ApS er din vej til intelligente el-løsninger, når du har brug for nye eller reparationer og vedligeholdelse af eksisterende elinstallationer i hjemmet. Derudover udfører AL Electric opgaver inden for elinstallationer og sikringer, herunder indbrudsalarmer og videoovervågning, dørtelefoner, datainstallationer både kobber og fiber og skadeservice med pumper mm ved oversvømmelser.  AL Electric ApS udfører desuden installationer og servicering af varmepumper, CTS og styringer/automatik.

Få AL Electric til at klare det

På trods af, at du betragter dig selv som en udmærket gør-det-selv-mand eller kvinde, kan det være forbundet med fare og pengespild at fixe egne el-installationer. Er der rod med lamperne, sikringerne eller andre el-forsynende elementer i hjemmet, så kontakt i stedet AL Electric ApS, der garanterer dig intelligente el-løsninger og en top-tunet service.

Anders Leth Bach, der driver AL Electric ApS, har til huse på Blåhusvej 40 i Greve, hvorfra han og hans fire erfarne elektrikere og teknikere kører ud i AL Electric ApS’ servicebiler og tilbyder professionel hjælp i forhold til alle former for el-opgaver i din bolig – små som store.

Du kan læse mere om AL Electric her samt følge AL Electric på de sociale medier:

AL Electric på Facebook

AL Electric på Twitter

AL Electric på Startvækst

Kontakt:

AL Electric ApS
Blåhusvej 40
2670 Greve
Tlf: 28 45 75 77
Mail: al@alelectric.dk