Bliv en bedre boligejer med relevante artikler og tips

En bedre boligejer? Hvem vil ikke gerne være det? Når vi siger bedre, kan man jo mene mange ting. Men det, der menes i netop dette tilfælde, er, at du kan blive bedre til at vedligeholde din bolig. Og jo bedre du er til det, jo mindre risiko er der også for skader, og jo pænere vil den se ud med årene. Det er en stor fordel, hvis du eksempelvis står og skal sælge på et tidspunkt. Derudover er det selvfølgelig også mere rart at opholde sig i en bolig, som er godt vedligeholdt. Der er mange gode råd og tips at finde på Dansk Boligforsikrings kanaler, hvis du er klar til at igangsætte mission bliv-en-bedre-boligejer.

Dansk Boligforsikring er et forsikringsselskab, hvor du som forbruger kan tegne sælgeransvarsforsikring og ejerskifteforsikring. En af de måder, hvorpå de prøver at skabe værdi for både nuværende og potentielle kunder, er ved at producere relevant content.

Find Dansk Boligforsikring på både hjemmeside, blog og sociale kanaler

Der er flere muligheder for at finde Dansk Boligforsikrings input. De er nemlig tilstede på flere onlinekanaler. Først og fremmest har de selvfølgelig en hjemmeside. Her kan du finde dybdegående og relativt lange artikler om husholdning, boligmarked, boligkøb og lignende. På hjemmesiden kan du også finde en FAQ, som er meget behjælpelig, hvis du er på forsikringsjagt, men mangler svar på gængse spørgsmål.

Dansk Boligforsikring kører også en blog via WordPress, som de er meget aktive på. Flere gange i måneden deler de ud af alt fra råd om at få myrerne til at holde sig væk til efterisolering af huset. Her har du altså rig mulighed for at blive klogere på, hvordan du vedligeholder boligen.

Sidst men ikke mindst kan du også finde firmaet på diverse sociale platforme. Her kan der blandt andet nævnes Facebook, Linkedin og Crunchbase.