Bliv PAS-konsulent som Jens Mygind Bertelsen fra Varda

Hvis du interesserer dig for pædagogik og alt, hvad der hører derunder, så kan det anbefales at blive PAS-konsulent. Denne uddannelse giver dig en super evne til at se løsninger i stedet for problemer, når du bl.a. arbejder med børn og unge, der er særligt udsatte.

Der er rigtig mange gode grunde til at tage uddannelsen som PAS-konsulent. En af de største grunde er, at du bliver i stand til at bruge de unges ressourcer på den bedst  mulige måde. Selvom de unge har store problemer med at tilpasse sig samfundet, så har de alligevel nogle værdier, der er værd at hive frem. Det er værdier som kan hjælpe dem til et meget bedre liv.

Som PAS-konsulent kan du finde disse værdier. Du lærer en række pædagogiske egenskaber som du kan bruge i din jagt efter disse værdier. Der er ingen tvivl om, at du virkelig føler, at du gør en forskel, når du hjælper et ungt menneske på rette spor.

Jens Mygind Bertelsen fra Varda ApS Jobservice er PAS-konsulent

Jens Mygind Bertelsen har selv taget uddannelsen og kan kalde sig for PAS-konsulent. Han har kun haft gode erfaringer med uddannelsen og har haft stor succes med de unge han har været tilknyttet.

Jens Mygind Bertelsen mener, at alle der arbejder med pædagogik på et eller andet tidspunkt i deres karriere bør tage denne uddannelse. Han mener, at denne uddannelse er en af de vigtigste du kan tage inden for pædagogikkens verden. Og det skyldes især, at den gør dig i stand til at hjælpe selv de mest fortabte unge.

Og som Jens Mygind Bertelsen også siger: Det tager ikke lang tid at tage uddannelsen, og når først den er bestået, så er du udstyret med en række menneskelige egenskaber, der vil vise sig at være uundværlige for dig.

Følg Jens Mygind Bertelsen på Google+, LinkedIn og Rådgiverbørsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *