Brian Gade – hvem er han?

Brian Gade NielsenBrian Gade er en af Danmarks førende ejendomsinvestorer og har etableret virksomheden ”Gade Holding” i januar 2000. Brian Gade er administrerende direktør i sit eget firma, hvor han udvikler projektmuligheder og ejendomme for sine kunder. Han er dimitteret fra Vejle Handelsskole, og har en bachelor i business administration fra Syddansk Universitet. Brian Gade har siden sin barndom boet i Vejle, og har ingen planer om at forlade byen.

Brian Gade fik sin succes, da han investerede i ”BoBedre huset”, også kaldet ”Huset ved fjorden”.

Allerede som 17 årig satte den unge Brian Gade gang i sin karriere som selvstændig. Han købte 12 containere fyldt med lysudstyr fra Taiwan, og solgte det i Danmark. Derfra gik det ellers fremad for den unge Brian Gade.

Gade Holding

Brian Gade er i dag selvstændig erhvervsdrivende og har virksomheden ”Gade Holding”, som han har haft i mere end 15 år. Gade Holding beskæftiger sig med at formidle og udvikle ejendomme. De sørger for at skabe muligheder for optimering, og forhandler med boligejere og entreprenører. Derudover beskæftiger virksomheden sig også med køb og salg af boliger.

Det gode liv

Som barn har Brian Gade altid holdt meget af byen Vejle. Han er opvokset i Vejle, og har altid elsket byen. Brian Gade blev dog nød til at flytte fra sin flotte bolig ved Vejle fjord, da boligen ikke var egnet til hans børn.

Brian Gade elsker at rejse rundt i verden og har besøgt mange forskellige lande. Han har været rundt omkring USA, Australien, Indonesien, Dubai, Maldiverne og Kina, som blot er nogle få eksempler på de lande, Brian Gade har besøgt. Største delen af Europa har Brian Gade blandt andet også haft fornøjelsen af at besøge.

Hvis der er noget, Brian Gade fortrækker mest, er det rejser og det gode liv. Sommerture til forskellige steder i Europa og små campingture med familien nyder Brian Gade mest i livet.

Vinkender by heart

Vin fylder meget hos Brian Gade, og han har endda sin helt egen vinkælder. Han går meget op i vinkvalitet og smagen af vin.

Selvfølgelig er det vigtigt, at vinen ikke tager over, og at kroppen holdes sund og rask, da Brian Gade elsker at dyrke så meget sport som muligt. Han løber lange ture, og kommer på den måde af med de fleste problemer, erhvervslivet bringer ham. Fitnesscenteret står heller ikke tomt, og han elsker at holde sig selv i god fysisk form.

”Sport er min medicin”

Når man har en travl og stresset hverdag med mange problemer fra erhvervslivet, er det vigtigt at få koblet af. Sport og motion er tydeligvis medicinen for Brian Gade, når det kommer til stress og problemer. Motion og sport øger effektiviteten og sørger for, at man tænker bedre, når man er i pressede situationer.

Som man kan forstå, er Brian Gade meget mere end bare en forretningsmand med jakkesæt og slips. Rejser og forskellige aktiviteter flyder meget mere i hans hverdag end man skulle tro