Casper Lars Tingkær’s rolle som iværksætter

Casper Lars TingkærCasper Lars Tingkær er en mand, der har flere års erfaring med start-up virksomheder samt succesfulde projekter på CV’et. Drømmen om at blive iværksætter har altid været stor fra Casper Lars Tingkærs side. Taget Casper Lars Tingkærs tidligere karriere i betragtning, så har han taget et betydeligt karriereskift. Casper Lars Tingkær starter sin karriere i erhvervslivet i tøjbranchen, men han er ikke i tvivl om at han allerede efter sin korte tid der vil søge nye udfordringer, og et bedre sted til at skabe sin karriere.Casper Lars Tingkær får lyst til at videreuddanne sig, da han ser et behov for at udvikle sig inden for nye grene, som han gerne vil prøve kræfter med. Casper Lars Tingkær beslutter sig for at tage en bachelorgrad inden for strategi og ledelse. Hans valg indenfor dette felt, kan meget vel betragtes som en begyndelse på hans fremtidige karriere.

Med hans faglighed herfra springer Casper Lars Tingkær ud i udfordringerne, og hans nye karriere i erhvervslivet tager først for alvor fart hos medicinalvirksomheden Missionpharma A/S, hvor han starter som trainee. Missionpharma A/S giver Casper Lars Tingkær gode udviklingsmuligheder både på det faglige og personlige plan. Casper Lars Tingkær fortsætter i denne virksomhed i en fast stilling som Country Manager, hvor han får tildelt et stort ansvarsområde ved at påtage den strategiske ledelse af virksomheden i Østafrika. Casper Lars Tingkær opnår stor erfaring inden for medicinbranchen, og hans erfaringer med ledelse herfra, gør ham i stand til at gøre en forskel for flere virksomheder.

”Jeg betragter mig selv som iværksætter”

Hans iværksætterrolle tager form i hans lange karriere i medicinbranchen, hvor han er med til at etablere 4 succesfulde virksomheder. Casper Lars Tingkær betragter sig som iværksætter, hvilket hænger godt sammen med alle de store tiltag, han har sat i værk over for flere medicinvirksomheder. Ifølge Casper Lars Tingkær, så er de vigtigste egenskaber for en iværksætter, uden tvivl at have et stort drive og være fokuseret. Disse egenskaber kan man ikke komme udenom, hvis man ønsker at rykke virksomheden det rigtige sted hen ifølge Casper Lars Tingkær. Hvis man derimod vil være en iværksætter helt ind til benet, så skal ildsjælen være til stede, så man får sat gang tingene i gang. Begejstring skal uden tvivl også være på plads, eftersom det er en vigtig drivkraft bag det man laver. Dette kommer blandt andet til udtryk i Casper Lars Tingkærs værk igennem hans karriere, hvor han har drevet flere projekter, der har været gennemført med stor succes.

’Opskriften på en god iværksætter’  ifølge Casper Lars Tingkær

Casper Lars Tingkær var typen, der var ivrig for at gå på jagt efter at sætte nye ting i produktion, og havde vel og mærke lysten til at realisere nye ideer. For Casper Lars Tingkær har drivkraften bag det at være en succesfuld iværksætter, også altid været drevet af at bringe en forretningside fra den spæde og usikre begyndelse, hvor der er mange ubekendte faktorer til virkelighed. Casper Lars Tingkær mener på baggrund af dette, at man skal være klar til ukendte udfordringer, og samtidig have viljen til ganske enkelt at gå hele vejen. Dette har Casper tydeligt vist i han egen karriere, hvor han har været involveret i vigtige projekter og løftet store opgaver med succes.

Man kan sige at Casper Lars Tingkærs erfaring med iværksætteri helt klart kan bidrage til Nordic Medical Solutions ApS udvikling, hvor han nu står i spidsen som direktør. Hans succes inden for erhvervslivet giver Casper Lars Tingkær gode muligheder for at dele ud af sin solide erfaring. Der er ingen tvivl om, at der venter nye udfordringer for Casper Lars Tingkær hos Nordic Medical Solutions ApS, der er moden nok til at løfte nye store opgaver.