Emil Raun, Varda Jobservice og et isbjerg

Der var en gang et isbjerg, Emil Raun og Varda Jobservice. Hvordan dette hænger sammen, må du læse lidt videre for at finde ud af.

Emil Raun fra Varda Jobservice ynder at sammenligne LEAN og implementering af LEAN med et isbjerg, fordi det har så mange skjulte dele. Man kan kun se nogle få procenter af et isbjerg, siger Emil Raun fra Varda Jobservice, og nøjagtigt det samme sker, hvis man som virksomhed går i gang med en kulturændring og omlægning til forenklingsredskabet LEAN. Lige pludselig får man øjnene op for, hvor mange skjulte processer, der egentlig findes i en virksomhed, siger Emil Raun fra Varda Jobservice, som ikke bare lægger en ære i at hjælpe med socialrådgivning og sagsbehandling, men også med ledelse og forenklingsprocesser som fx LEAN.

Det er på mange måder en erkendelsesproces, at ens virksomhed kan sammenlignes med et isbjerg, hvor der findes mange skjulte sandheder, man må dykke ned i det kolde vand for at finde. Emil Raun fra Varda Jobservice mener dog, at man kan overkomme isbjerget og synliggøre alle dele af det ved hjælp af ihærdigt arbejde i flok. Kun hvis hele virksomheden er 100 % med, kan virksomheden i fællesskab finde frem til de interessante og skjulte dele under havets overflade.

Det er fascinerende at arbejde med dette isbjerg, siger Emil Raun fra Varda Jobservice, og det giver en stor tilfredsstillelse at få mere og mere af isbjerget til at blive synligt, siger Emil Raun fra Varda Jobservice om et isbjerg samt implementeringen af LEAN.

Læs andre artikler om Emil Raun fra Varda Jobservice:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *