Få dit helt personlige skræddersyet jakkesæt

Har du svært ved at finde et velsiddende jakkesæt, og mangler du inspiration til at vælge det helt rigtige? Så behøver du ikke at lede videre. Anne Spang kan nemlig hjælpe dig med at afklare valget. Hos Anne Spang har du netop muligheden for selv at designe dit eget eksklusive, skræddersyet jakkesæt, som du selv kan være med til at sætte dit præg på. Du kan få hjælp til alt lige fra at vælge det rigtige stof til at tage dine mål, så den sidder helt perfekt, så det ser godt ud.

Før du investerer i et jakkesæt, er det en meget god ide at kende formålet, da det har en afgørende indflydelse på dit valg. Skal det bruges i arbejdssammenhæng, til et festligt arrangement eller noget helt andet? At købe det perfekte jakkesæt er næsten en umulig opgave uden vejledning fra specialister. Anne Spang kan derfor være din store guide til det helt perfekte jakkesæt.

Sådan vælger du dit eget personlige jakkesæt fra Anne Spang

Anne Spang er din online skrædder, hvor du kan sammensætte jakkesættet efter eget ønske. Her gælder det både valget af detaljer som revers-, slids- og lommetype, som hver især er en essentiel del af sættet. Det kan også være svært at sikre at pasformen er god, men valget af dette er afgørende for at du kan fremhæve dine bedste sider. Hos Anne Spang kan du bestille jakkesættet i det fit, snit og pasform, du ønsker. Du kan naturligvis også vælge imellem slim fit, regular og løs pasform, alt efter hvilken størrelse du er på udkig efter. Både når det gælder almindelige og skræddersyet jakkesæt skelner man mellem amerikanske, engelske og italienske snit i jakkesættet. Vælger du det amerikanske, så har det oftest en løsere pasform, og det er skåret med naturlige skuldre. Det engelske derimod kan forbindes med et mere slim-fit jakkesæt, der er mere figursyet, og skuldrene er kendetegnet ved at være mere defineret. Skal det derimod være et italiensk inspireret jakkesæt, så er det mere elegant, slankere og skarpere skåret. Hos Anne Spang kan du kombinere sættet på kryds og tværs alt efter smag og behag.