Fokus på kosttilskud: Chlorella

Skal din krop holde sig sund og fungere optimalt, skal du have fod på det med kosttilskuddene. I ser vi på, hvorfor kosttilskud er så vigtige, som der fx kort omtales i videoen herunder, men vi tager også et nærmere kig på chlorella.

Chlorella indeholder en lang række ting. Vigtigst er det at nævne klorofyl, men chlorella indeholder ligeledes 19 forskellige aminosyrer, vitaminer og mineraler.

Der findes masser af forskning, som dokumenterer, at chlorella har mange gavnlige virkninger grundet dets indhold af stoffer, som er gode for os.

Chlorellas egenskaber

Grunden til, at det er en gid idé at tage chlorella som kosttilskud er, at det har mange gode egenskaber. Nogle af dem er:

  • Afgiftende (fx overfor kviksølv)
  • Lindring ved forstoppelse
  • Immunstimulans
  • Forebyggelse af mavesår
  • Middel imod dårlig ånde og andre kropslugte
  • Cellebeskyttende
  • Gavner vores hjertekar-system

Chlorella er således koncentreret næring, der kan gavne din krop. Det omtales som et såkaldt ”super food”, da dets nærende vitaminer og mineraler, essentielle omega-3 fedtsyrer og høje proteinindhold alt sammen er let for kroppen at optage. Så selvom det sælges som et kosttilskud, så er det altså også et af naturens mest kraftfulde super foods.

Hvad består chlorella af?

Chlorella består af mikroalger, som er nogle af de ældste organismer på jorden, og mikroalger har i mange år været anvendt som kosttilskud grundet deres sundhedsfremmende egenskaber.

Det skal selvfølgelig også nævnes, at chlorella er helt uden diverse konserveringsmidler, farvestoffer, smagsstoffer, kemikalier og tilsætningsstoffer.

Man skal gå efter kvalitet, når man køber chlorella, der i dag kan dyrkes i et system, hvor det ikke bliver udsat for forurening.

Du kan tage chlorella-kosttilskud på flere forskellige måder. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *