Forskellige personprofiler kan ændre den gode stemning

personprofilDer vil altid være nogle personprofiler, som man foretrækker frem for andre. Det er ikke, alle man kan lide lige meget og når man får sig et arbejde, kan man ikke selv bestemme hvilke kollegaer, man skal arbejde med. Dette kan skabe store frustrationer og kan resultere i et dårligt arbejdsmiljø. Vi har alle hver vores personligheder og nogle gange kan man støde ind i én, som man ikke bryder sig særligt meget om. Dette skaber ikke blot en dårlig stemning for de personer, det drejer sig om, men også for resten af virksomheden og det kan ende så galt, at selv kunderne kan mærke tunge atmosfære.

Det kan derfor være en fordel at virksomheden handler og søger hjælp til sine medarbejdere, for at opretholde den gode stemning og det stærke sammenhold en virksomhed burde have. Mange virksomheder ved dog ikke hvad de skal stille op med dilemaet og har måske også for travlt til at tage stilling til disse interne problemer. Dette kan dog have store konsekvenser både for medarbejdere, men også for virksomheden. Hvis medarbejderne bliver påvirket af den dårlige stemning, vil de ikke kunne præstere det samme gode stykke arbejde, som hvis alt var fryd og gammen i virksomheden. Dette vil medføre at medarbejderne kun udfører et halvhjertet arbejde, fordi de har travlt med at komme hjem og væk fra arbejdspladsen eller fordi de ikke kan koncentrere sig, når de ikke føler sig tilpas på arbejdet.

Færre og færre kunder

Ikke nok med problemer med de ansatte, vil virksomheden også lide overlast. Eftersom medarbejderne ikke trives på arbejdspladsen, vil deres humør hurtigt ændre sig til det værre. Dette kan skade samarbejdet med kunderne, eftersom de hurtigt kan fornemme, at virksomhedens medarbejdere ikke er glade. Denne negative holdning smitter hurtigt kunden, som får et dårligt indtryk af virksomheden. Alt i alt kan dette betyde at kunden ikke vil være kunde til virksomheden længere og skaber dårlig omtale om den givne virksomhed, som den ansatte arbejder hos. Dette kan hurtigt gå helt galt, hvis det viser sig, at der er mange ansatte som ikke trives, på grund af mange forskellige personprofiler, som ikke kan lide hinanden.

Derfor er det vigtigt at der gribes ind. Supplement kan hjælpe virksomheder og medarbejdere med at arbejde med deres personprofiler. Her kan man få et kursus og udvikle sig selv og sine personprofiler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *