Forstærk din virksomhed og dine medarbejdere

Gør din virksomhed og medarbejdere omstillingsparate

Vi lever i en verden fuld af forandringer, og i en verden hvor alt bliver mere og mere globaliseret, og hvor mere og mere bliver forandret grundet de nye teknologiske muligheder. Dette gælder i høj grad virksomheder og organisationer, der er nødsaget til at være klar på forandringer, hvis de vil overleve i en verden, hvor konkurrencen kun bliver mere og mere intens. I Danmark står vi en hel speciel situation, hvor de private forandring_285x429erhverv bliver udfordrede på en lang række områder. Skatteniveauet er højt, lønningerne er høje, og det kan være svært at finde de rette medarbejdere i et lille land som Danmark på trods for, at vi er en af de mest veluddannede befolkninger i verden. Med andre ord skal mange af de danske virksomheder være parate til foretage store forandringer, når det er påkrævet.

Men enhver med sans for drift af virksomhed ved, at det er nemmere sagt end gjort. Sådanne forandringsprocesser kan trække tænder ud af selv de mest kompetente medarbejdere og ledere, og det er netop derfor, at det er nødvendigt at forbedrede disse på den bedst tænkelige måde. Med et kursus i forandringsprocesser kan du, din virksomhed og dine medarbejdere samt kollegaer stille jer stærkere overfor det hårde psykiske pres, der naturligt vil finde sted under de forandringer, som din virksomhed kan risikere, at skulle igennem.

Et kursus i forandringsprocesser vil kunne hjælpe medarbejderne i virksomheden til at forstå drivkræfterne for de forandringer, der skal finde sted. Derudover vil et kursus også kunne hjælpe medarbejderne til at håndtere det praktiske og det følelsesmæssige i forbindelse med sådan en forandring.

Du kan læse mere om kurset, der tilbydes af Supplement, her.

Effektiv videndeling

I de fleste virksomheder er der ikke tid til unødvendig tidsspilde. Enhver proces skal helst effektiveres så meget som overhovedet muligt uden, at det påvirker kvaliteten af processen. Oplæring af nye medarbejdere, eller oplæring af nye metoder, processer, teorier eller noget helt fjerde, er en tidskrævende proces, som kan resultere i spildte ressourcer, da det ofte er andre medarbejdere, der har ansvaret for oplæring, imens de har andre arbejdsopgaver ved siden af.

Det er altså en fordel for enhver virksomhed at have flere medarbejdere, der kan varetage oplæring af kollegaer, nye som gamle. Men det er ikke alle mennesker, der har de kommunikative og pædagogiske værktøjer til at lære fra sig i sådan en grad, at det både sker hurtigt og uden misforståelser. Det kan derfor være en rigtig god idé med et kursus i videndeling, som kan udstyrer medarbejderne med de rette værktøjer til at lære fra sig på den bedst tænkelige måde.

På kurset vil der blive arbejdet med, hvordan man kommunikerer korrekt, hvordan man skaber motivation både hos underviseren og den underviste, hvordan man tilrettelægge undervisningen efter den enkeltes behov og meget, meget mere.

Der er tale om et vigtigt område i enhver virksomhed, og kan bruges på rigtige mange forskellige niveau, hvad enten der er tale om kompliceret videndeling eller videndeling af en mere basal karakter. Men ved at udstyre virksomhedens medarbejdere med disse kompetencer, vil virksomheden tydeligt kunne mærke en fornyet effektivitet, hvilket i sidste ende kan ses på bundlinjen. Og derudover mindskes medarbejdernes hovedpine, når de skal til at oplære en ny, da de nu vil have de rette værktøjet til, at kunne udfører et stykke godt og solidt arbejde uden problemer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *