Har du manglet rådgivning under en bolighandel?

Der kan være situationer, hvor man erfarer, at ekstern rådgivning kunne have været rigtig rart. Det kan også være et behov, der opstår midt i situationen. Én af de situationer er i en bolighandel. Både sælger og køber har en masse dokumenter og informationer, de skal forholde sig til, og nogle gange kan en juridisk baghånd være betryggende. I de senere år har en disciplin som boligrådgivning skudt op. Det er kommet som følge af, at man som boligkøber kan føle sig meget på egen hånd. Ejendomsmægleren vil i overvejende grad have sælgers interesser som primære fokus. Så hvis man vil undgå juridiske faldgruber og ønsker professionel rådgivning, kan en boligadvokat være en løsning. Tue Askeland er en af de advokater, der tilbyder rådgivning i en sådan situation. Det tilbyder han både til køber og sælger i en bolighandel. Fordelen er, at du som privatperson lige pludselig får nogle bedre forudsætninger for at træffe valg og være fuldt informeret om de juridiske forhold.

Tue Askeland tilbyder også mange andre former for rådgivning

Tue sidder til dagligt hos Advokatfirmaet Askeland, som han selvstændigt startede op i 2015. Firmaets overordnede område er fast ejendom, hvorfor han blandt andet kan agere boligadvokat for privatpersoner. Ydelserne, der tilbydes, dækker dog bredere end som så. Selvom der ydes rådgivning til alt fra kommuner og energiselskaber til håndværkere og privatpersoner, så består størstedelen af klienter inden for erhverv. Også her bistår Tue med boligrådgivning. Han bistår også med rådgivning inden for selskabsret, lejeret, voldafgiftssager og retssager. Tue har lang erfaring med procedure med mere end 500 retssager bag sig. Du er altså i trygge hænder, såfremt din sag ender med at skulle i retten.

Hvis du går med overvejelser om, hvorvidt en advokat kunne være det rette i netop din sag, kan du kontakte Tue Askeland. Der er mulighed for at tage en gratis snak, hvor du præsenterer din sag, og hvor Tue vurderer, hvordan han kan hjælpe dig.

Tue blev uddannet jurist i 2000. I 2003 bestod han advokatuddannelsen og fik sin bestalling. Herfra har karrieren ført ham forskellige veje. Han har været partner i flere firmaer, hvilket kulminerede med hans vej om at gå fuldstændig selvstændig i 2015. Siden da har han fået møderet i Landsret og Højesteret og dygtiggjort sig sideløbende med eksempelvis uddannelsen fra Danske Bestyrelsesadvokater.

Læs mere om Tue Askeland her.

Tue Askeland kontakt:
Hjemmeside
Tlf: +45 41 65 30 01
Mail: ta@askeland.dk