Kan elektro osmose stoppe den opstigende grundfugt?

Opstigende grundfugt + elektro osmoseHvis du er husejer, så er det mere held end forstand, hvis du ingen problemer overhovedet har haft med hverken fugt eller opstigende grundfugt efter alle de skybrud, der har været de seneste par år. Det er og bliver en af problematikkerne man må tage med, hvis man vælger at blive husejer. Især ældre boliger, der slet ikke er bygget med tanke for den opstigende grundfugt, er ramte, og det er især dem, der har ekstra brug for omsorg, når skybruddene melder deres ankomst.

Hvis du har researchet på hvad der kan gøres for at komme den opstigende grundfugt til livs, så er du højst sandsynligt også stødt på metoden elektro osmose. Men hvad er det egentlig lige, at elektro osmose er og hvordan kan det komme den opstigende grundfugt til livs – endda meget mere effektivt en et dyrt omfangsdræn kan? Spørgsmålet er: Kan elektro osmose virkelig sætte en stopper for den opstigende grundfugt? Svaret er simpelt: Ja, elektro osmose kan, endda meget effektivt, sætte en stopper for den opstigende grundfugt. Her kan du læse hvorfor:

Hvordan kan elektro osmose komme den opstigende grundfugt til livs?

Elektro osmose er den mest effektive løsning, hvis du ønsker at komme den uønskede opstigende grundfugt til livs. Hvis ikke du får bugt med den opstigende grundfugt, vil det langsom, men sikkert ødelægge fundamentet i dit hus, og den hurtigste måde at stoppe den på er og bliver gennem elektro osmose.

Elektro osmose virker således, at det ”trækker” fugten ud af bygningens fundament, og stopper den opstigende grundfugt, gennem negativ ladning gennem elektroder. Så i stedet for at anlægge et omfangsdræn rundt om dit hus, skal der blot installeres en Drymat boks i din kælder med et par elektroder på væggene, og så skal der placeres en stang i din have, eller uden for dit hus, som er negativt ladet, og som trækker fugte ud af fundamentet. Elektro osmose er på alle måder den både billigste og bedste metode, at komme opstigende grundfugt til livs på.

Elektro osmose hitter stort i udlandet til fjernelse af opstigende grundfugt

Det er ikke kun i Danmark, at elektro osmose mod opstigende grundfugt er populært. I hele Europa og især Canada og USA bliver elektro osmose brugt som metode mod opstigende grundfugt, og til dags dato er der installeret mere end 15.000 anlæg. Elektro osmose, der er opfundet i Tyskland er efterhånden et af de mest gennemtestede produkter til at komme af med den opstigende grundfugt, og hver gang scorer metoden toppoint.

Hvordan foregår processen med elektro osmose mod opstigende grundfugt?

Når firmaet Drytech, der er specialister i at komme fugt og opstigende grundfugt til livs med elektro osmose, bliver stillet en opgave, forløber det oftest sådan at de komme ud forbi og vurderer situationen i jeres kælder. Efterfølgende vil de give et tilbud på, hvor meget det vil koste af fjerne den opstigende grundfugt med elektro osmose. Derefter tager selve installationen cirka 1 til 3 dage, afhængigt af, hvor omfattende problemet er.

I forhold til at skulle lægge et omfangsdræn, er proceduren omkring at installere elektro osmose meget mindre omfattende. Her skal din have hverken graves op eller ødelægges. Faktisk er det eneste der skal ske uden for huset, at placere et negativt ladet spyd, der trækker den opstigende grundfugt ud af fundamentet. Ja, det kunne næsten ikke være nemmere, at komme den opstigende grundfugt til livs, end med elektro osmose.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *