Kantineordning og drift samt gourmet catering til alle

Det kan selvfølgelig være surt at skulle tilbage til arbejdet efter en alt for kort juleferie, men det kan også være velkomment at skulle væk fra al den fede mad og tilbage til de gode kantineordninger, der findes rundt omkring i landet.

En af de virksomheder, der udbyder både en fremragende kantineordning, kantinedrift samt gourmet catering, er en stor paraplyorganisation, der har mere end 40 års erfaring inden for feltet.

Hertil er paraplyorganisationen også storleverandør af effektive rengørings- og facilityservice ordninger.

Når det drejer sig en spændende kantineordning og gourmet catering, så kan man mærke, at der ligger mange års erfaring og dyb passion i hver enkelt kantine. Kantinedrift har gennem alle årene været omdrejningspunktet for virksomheden, og det hele startede da også med mad og kantinedrift i tidernes morgen.

Kantinedrift og gourmet catering af høj kvalitet

Dette har smidt mange fine anmærkninger af sig, der bl.a. betyder, at paraplyorganisationen har nogle af nogle af landets gladeste og mest tilfredse kunder. Både omkring kantinedrift og gourmet catering stilles der store krav til råvarer mv. For at kunne tilbyde den bedste kantine og kantineordning benyttes friske råvarer, der er plukket ud fra mange forskellige lokale producenter. Dette indebærer i de forskellige gourmet catering og kantineordninger, at der benyttes mad fra sæsonen. Det er da også en klar overbevisning, at årstidens råvarer altid smager bedst og bæredygtig er lig med omtanke – og det kan smages. Det er ikke for sjov, at den enkelte kantine lægger vægt på bæredygtighed, og en kantineordning og gourmet catering ordning vil altid forbindes med økologi, hvor kantinevirksomheden både har sølv- og bronzecertificeringer. Sidst, men ikke mindst, sammensættes alle måltider af den lokale kok efter Eurest Cooking Codex, der er kundernes garanti for sundhed.

Tilbage til udgangspunktet med lækker mad efter en for mange menneskers vedkommende – fed julemad, så kan man som kunde altid selv have indflydelse på sammensætningen af retterne i den enkelte kantine, eller når man bestiller gourmet catering. Det er jo ikke alle, der har samme smag, og nogle lægger meget vægt på traditionel dansk mad, hvor andre er mere interesserede i mere eksotiske og udenlandske specialiteter.

Lige meget hvad kan man sikker på at få mad en i en af de mange kantiner eller som gourmet catering, hvor der er kælet for hver enkelt ret. Er man interesseret i at lære mere om, hvordan man kan få en spændende kantineordning, en sublim kantinedrift, eller få leveret spændende gourmet catering udefra, så kan man læse meget mere inde på paraplyorganisationens hjemmeside, hvor man også finder kontaktoplysninger til både telefon og mail.