Kikkertundersøgelser samt behandling/operation af åreknuder

Søger man behandling af åreknuder, ligger der en specialklinik nord for København, der er eksperter inden for området. Der findes flere forskellige måder, hvorpå man kan få behandling for åreknuder hos specialklinikken Kirurgen.dk. Blandt de mest velkendte metoder finder man den traditionelle operation af åreknuder samt den nye laserbehandling af åreknuder.

Hvilken behandling, der vurderes at være hensigtsmæssig for patientens åreknuder klarlægges ved en grundig forundersøgelse. Det kommer herigennem bl.a. an på størrelsen af patientens åreknuder, hvorvidt operation eller laserbehandling af åreknuder er at foretrække.

Selvom operation af åreknuder er nødvendigt i flere tilfælde, foretrækker Kirurgen.dk den nyere metode – laserbehandling. Med laserbehandling undgår man at efterlade ar, og indgrebet er sjældent forbundet med smerter og efterfølgende komplikationer.

En kikkertundersøgelse kan afdække forskellige sygdomstegn

Hos klinikken udføres udover behandling af åreknuder også en lang række andre behandlinger. Heriblandt udfører kirurgen.dk er stort antal af kikkertundersøgelser, og har det nyeste og bedste udstyr til rådighed. Patienten kan bl.a. få foretaget en kikkertundersøgelse, der kan screene og identificere forskellige sygdomstegn som tidlige stadier af tarmkræft mm.

På hjemmesiden kan man se de forskellige former for kikkertundersøgelser, foretages, samt hvordan man skal forberede sig til en kikkertundersøgelse på klinikken.

Har man endvidere spørgsmål til forskellige behandlingstilbud på klinikken, er man altid velkommen til at kontakte Kirurgen.dk