Køb af de rigtige kontorstole til medarbejderne

Står du for indkøb af kontorstole på arbejdspladsen, så gør du klogt i at læse denne artikel, der handler om, hvordan du sikrer dig, at du får købt de rigtige kontorstole til de forskellige medarbejdere på arbejdspladsen. Det er nemlig ikke alle medarbejdere, der sidder behageligt i samme kontorstole, og det er derfor vigtigt at starte med at afklare hver enkelt medarbejders behov. 

Skal du købe kontorstole for hele virksomheden, kan det godt være svært at spørge hver enkelt medarbejder om, hvad vedkommendes behov er, og det kan i øvrigt kræve rigtigt meget tid og research af dig som indkøber. Derfor får du her en række gode råd til, hvordan du køber kontorstole, der passer til alle kontorets medarbejdere.

1) Køb forskellige kontorstole
Skal du købe kontorstole til mange forskellige medarbejdere, og er det for tidskrævende at spørge ind til hver enkelt medarbejders ønsker til en ny kontorstol, så kan det være en god løsning at købe nogle forskellige modeller. På den måde har medarbejderne mulighed for at afprøve forskellige kontorstole og finde netop den, der passer til deres individuelle behov.

2) Køb kontorstole med forskellige funktioner
I forlængelse af det første punkt kan det også være en rigtig god ide at købe kontorstole med forskellige funktioner, som man enten kan slå til eller fra. Det kan eksempelvis være vippefunktion, højdejustering og et variabelt ryglæn. Således kan medarbejderne tilpasse kontorstolen efter deres behov, og de kan slå funktionerne til eller fra i løbet af dagen, hvis de ønsker at sidde i forskellige stillinger.

3) Køb ergonomiske kontorstole
Ergonomiske kontorstole er altid en sikker vinder, og det er et absolut must, hvis man skal tænke på medarbejdernes arbejdsglæde og effektivitet. Sidder man dårligt, og sidder man ned i mange timer om dagen, så kan det påvirke effektiviteten og resultere i en arbejdsskade, og det kan i sidste ende koste virksomheden flere penge, end den rette kontorstol ville koste. Tag derfor altid hensyn til medarbejdernes behov og køb ergonomiske kontorstole til medarbejderne.

4) Vær opmærksom på specielle behov
Sidst men ikke mindst er det vigtigt at være opmærksom på, om der er nogle medarbejdere, der har specielle behov. Det kan fx være, hvis nogle medarbejdere plages af smerter og ømhed i ryggen, men det kan også være, at nogle medarbejdere sidder mere ned i løbet af arbejdsdagen end andre. På nogle arbejdspladser findes der medarbejdere, der sidder ned op til 12 timer om dagen, og her skal der tages ekstra hensyn i forbindelse med køb af kontorstole til medarbejderne i forhold til de medarbejdere, der er til mange møder hver dag og dermed ikke sidder ved sit skrivebord i ret lang tid ad gangen.

kontorstole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *