Lind og Risør specialdesigner DIT drømmehus

Lind & RisørHos Lind og Risør har man en mangeårig erfaring i at bygge enfamiliehuse, og et af de vigtigste parametre hos Lind og Risør er graden af individualisering, som kunden får mulighed for. Lind og Risør er et fullservice arkitekt- og byggefirma, hvilket betyder, at man hos Lind og Risør tager kunden i hånden lige fra de første spæde tanker om et nybyggeri til langt efter, at kunden er flyttet ind i sit nye og specialdesignede drømmehus.

Graden af individualisering, som kunden kan vælge imellem, har ingen grænser, men hos Lind og Risør ved man også, at for mange valg kan hæmme beslutningsprocessen. Dette er grunden til, at man hos Lind og Risør altid tilstræber en grundig kommunikation med kunden undervejs. På denne måde kan Lind og Risørs lange erfaring komme til sin ret samtidig med, at du får lov til at specialdesigne dit hus.

Der tilbydes blandt andet brug af lige præcis de materialer, som du finder mest æstetiske eller praktiske og vores lange erfaring inden for branchen kan hjælpe dig til at få nye ideer eller bekræfte dine eksisterende. Mange kunder tænker blandt andet ikke over placeringen af vinduer i forhold til isolering, slitage fra vind og vejr samt miljøbesparelser ved at vælge den rigtige type. Dette er et eksempel på, hvordan man hos Lind og Risør byder ind med anbefalinger, som kunden vil få glæde af, selv mange år efter at huset fra Lind og Risør står opført. Hos Lind og Risør ser man derfor muligheder frem for at opsætte begrænsninger, hvilket ofte ses i færdige byggeløsninger hos andre byggefirmaer.

Fra opstart af Lind og Risør til aktieselskab

Torben Lind og Steen Risør startede virksomheden tilbage i 1980 i takt med en udvikling i byggebranchen, som de ikke kunne forene sig selv med. Gennem 1960’erne og 70’erne havde de lagt mærke til en tendens med masseproduktion af typehuse, og deres baggrund som arkitekter kom derfor ikke tilstrækkeligt til udtryk.

I dag er virksomheden Lind og Risør kun drevet af familien Lind, eftersom Steen Risør i 2004 valgte at træde ud af arkitekt- og byggefirmaet. Lind og Risør har dog bibeholdt det oprindelige navn, og til dags dato er det stadig de samme grundprincipper med specialdesignet boligbyggeri, et fokus på kundens behov og et ufravigeligt princip om brug af kvalitetsmaterier, der danner rammen om Lind og Risørs forretningskoncept.

Lind og Risør beskæftiger i alt 250 medarbejdere, hvor 150 af disse er erfarne håndværkere. Yderligere gør Lind og Risør brug af samarbejde med et antal nøje udvalgte underleverandører, der efter strenge vurderinger har bevist, at de kan leve op til Lind og Risørs høje kvalitetsstandarder.

I fællesskab med kunden er det disse aktører, der sikrer, at du altid får en unik og specialdesignet drømmebolig, som lever op til alle Lind og Risørs kvalitetskrav. Lind og Risørs arkitekttegnede typehuse kan bygges overalt på hele Sjælland, Møn og Lolland-Falster.

Hos Lind og Risør bliver der også gået op i konstant at videreudvikle de kompetencer, kvaliteter og materialer som Lind og Risør baserer sig på. En vigtig grund til at dette kan lade sig gøre, skyldes at Lind og Risør er et velkonsolideret aktieselskab. Med denne økonomiske styrke i ryggen kan man ikke blot udvikle forretningen, men det er også en ekstra sikkerhed for dig, da Lind og Risør derved altid vil kunne leve op til garantiforpligtelser.

Miljøvenlig forretningsudvikling

Et af områderne hvor Lind og Risør har benyttet den økonomiske rygstøtte til at forretningsudvikle, er blandt andet i de nye tendenser med miljø- og bæredygtigt byggeri. Man har derved specialiseret sig i lavenergihuse, der kendetegnes ved bedre isoleringsevne, men som også tit inkluderer alternative varmekilder såsom solcelleanlæg, jordvarme m.m. Lind og Risør har ikke bare holdt sig opdateret med trends inden for Danmarks grænser, men har også vendt blikket mod Tyskland, hvorfra Lind og Risør har fundet inspiration til passivhuse.

Disse passivhuse er karakteriseret ved et endnu lavere energiforbrug end lavenergihuse, men de skal således også leve op til nogle ekstra strenge krav og beregninger, før de kan certificeres som passivhuse. Al denne viden er ikke noget, du som kunde behøver at sætte dig ind i, da Lind og Risørs kompetencegrundlag og 30-årige erfaring inden for arkitektur- og byggeri, gør dem i stand til at viderebringe al den vigtige information, som du behøver, for at kunne specialdesigne dit drømmehus.

Er du interesseret i at høre mere om Lind og Risør eller eksempelvis Lind og Risørs miljøvenlige hustyper, kan du besøge hjemmesiden her.