Mangler du en tandlæge med døgnvagt?

Har du pludselig fået mange smerter i munden? Du finder ud af at smerten kommer fra din tand, men du ved ikke hvad du skal gøre, fordi din egen tandlæge har lukket. Det kan være utroligt ubehageligt at gå rundt med tandsmerter, især hvis man ikke gør noget ved det. Der er dog mange der ikke selv er skyld i det. Mange tandlæger lukker nemlig deres klinikker tidligt, så det ikke er muligt at kunne henvende sig, hvis der opstår smerter. Derfor er der mange der slet ikke tænker over at gøre noget, hvis det er udover åbningstid, idet det ikke ved at man kan gøre noget.

Der kan dog også være andre grunde til at man ikke henvender sig og bliver ved med at udskyde det. Mange kender nemlig til det at have tandlægeskræk. Det opstår ofte som barn, hvor man ikke syntes at det var rart at få påført sådan en smerter. Dengang var man også en større forbruger af at spise slik og drikke sodavand og der var derfor ofte flere huller end man har når man er ældre. Men mange frygter stadig tandlæger, idet folk stadig tror det indebærer smerte. Det er dog de færreste tandlæger, der i dag tilbyder tandlægetjek, som medfører til smerte. Hvis du stadig er en af dem der bliver ved med at udskyde det årlige tandlægetjek, er det blot at læse med her. Man kan nemlig blive overrasket, hvor smertefrit det kan gå hos en tandlæge. Der er specielt én, der virkelig kan anbefales til alle – nemlig Tandlægecenter Højbro Plads. Det er ikke kun på grund af den smertefrie behandling, men også fordi det er en tandlæge med døgnvagt. Det er sjældent at man finder en tandlæge, der tilbyder dette. Det er dog rart at vide at man med denne tandlæge kan få en tid uanset hvornår på døgnet det er.

Tandlægecenter Højbro Plads har også fleksible åbningstider, så du altid vil være garanteret at du kan finde en dato og et tidspunkt, der passer dig bedst. Mange har ikke tid til at gå til egen tandlæge, da de ikke kan tage fri fra arbejde. Det har denne tandlæge med døgnvagt set som en mulighed og derfor tilbudt alle sine kunder længere åbningstider. Dette gælder dog ikke kun i hverdagen, men også i weekender og på helligdage.

Så hvis du er træt af din egen tandlæge, skal du overveje denne tandlæge med døgnvagt. Det er nemlig yderst beroligende at vide at man altid er i trygge hænder, hvis uheldet en dag slipper. Selve personalet er konstant under udvikling, som her menes, at de altid ved hvad der er det rigtige valg og hvilke redskaber, der skal benyttes. Du skal derfor aldrig tvivle på denne tandlæge med døgnvagt, da de uanset hvad, vil kunne hjælpe dig med den helt rigtige løsning.

Hvis dette interesserer dig er det blot at gå ind på deres hjemmeside og meld dig ind som kunde. Det tager en splitsekund at føle sig velkommen hos Tandlægecenter Højbro plads!

Vær altid tryg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *