Mini fodboldmål til haven i høj kvalitet

Kvalitet er nøgleord for en producent af fodboldmål til haven. Konceptet startede, da producenten mente, at det skulle være lettere at købe gode og billige fodboldmål til haver og baggårde mv.

I dag kan vælge imellem et bredt udvalg af forskellige fodboldmål – heribandt praktiske minifodboldmål, der kan kan bruges til teknisk krævende kampe eller i haver, hvor pladsen er mere sparsom.

Alle fodboldmål er lavet i træ, og der tilbydes flere års garanti, hvis et af målene mod forventning skulle gå i stykker.

Mini fodboldmål er blevet meget populære

Hen over sommeren har man set en stigende interesse for mini fodboldmål, da de passer ind i mange have- og gårdmiljøer. De danskproducerede fodboldmål, der alle i lavet i træ, fremstår i naturlige farver, og de kan let stilles til side, hvis man skal bruge pladsen til noget andet.

Vil man læse mere om de forskellige fodboldmål, kan man finde information på hjemmesiden, hvor alle produkter er opdelt efter kategorier. Mini fodboldmål kan f.eks. være det rette valg til mindre børn – eller til situationer, hvor man ønsker en lille kompakt fodboldbane til tekniske kampe.

Homegoal findes også på det svenske marked, hvor  virksomheden har adresse i Malmø http://www.homegoal.se

Gem

Gem