Mød Pernille Fabricius – kvinden med succes

Pernille FabriciusHun er en top-erhvervskvinde. Hun har viljen til mange ting. Hun er ambitiøs. Man kan godt kalde hende en af Danmarks vigtige erhvervskvinder, da hun har gjort erhvervsmæssig topkarriere hos mange anerkendte virksomheder både på nationalt og internationalt plan. Hendes navn er Pernille Fabricius. Pernille Fabricius er kvinden, der er rollemodel for mange kvinder i dag. På grund af hendes lange karriere med adskillige executive-stillinger, formands- og bestyrelsesposter, har Pernille Fabricius fået meget omtale i pressen.

Pernille Fabricius tiltræder som ny formandspost hos SAFEonNET

Pernille Fabricius har besiddet flere bestyrelsesposter hos anerkendte virksomheder som MT Højgaard, MT Højgaard Holding og Royal Greenland, samt i det engelske firma Ipes ved siden af hendes andet job i London, hvor Pernille Fabricius sidder som industrirådgiver hos investeringsselskabet TPG Capital og kapitalfonden Silverfleet Capital. Som det nyeste har Pernille Fabricius nu også føjet endnu en ny formandspost til hendes samling hos SAFEonNET i Danmark. SAFEonNet er et verdensledende reputation management bureau, der hjælper andre med at sikre bedre omdømme på nettet.

Da Pernille Fabricius også har fået stor anerkendelse på internationalt plan, og derved tilegnet sig stor erfaring indenfor international forretningsforståelse, så vil hendes hverv for SAFEonNet være at fremme virksomheden vækst indenfor internationale rammer. Det er vigtigt at understrege at SAFEonNET er det første firma på verdensplan, der tilbyder virksomheder reputation-forsikring på nettet. Med en fantastisk karriere bag sig har Pernille Fabricius skabt et stærkt image, og der er ingen tvivl om, at hun kan løfte opgaven med de mange kompetencer hun besidder sammen med resten af direktionen. Det er netop ikke noget, hun ikke har haft succes med før.

Pernille Fabricius skaber vækst for TMF Group

Pernille Fabricius har blandt andet spillet en vigtig rolle for virksomheden TMF Group i Holland, hvor hun udviklede en vækststrategi, der gjorde, at virksomheden vækstede fra at være repræsenteret i 20 lande til at have afdelinger i mere end 60 lande på verdensplan. Dette siger uden tvivl noget om, hvor dygtig Pernille Fabricius er i forbindelse med at bidrage til vækst.

Pernille Fabricius understreger også, hvor vigtigt det er både for virksomheder, men også erhvervsfolk som hende at få opbygget et godt omdømme, hvilket er også noget hun selv har meget fokus på. Pernille Fabricius udtaler således at dette gælder både danske og internationale virksomheder, der bør tænke i disse baner. Hun vurderer samtidig vækstpotentialet for SAFEonNET er enormt, og ser gode muligheder for at vokse inden for 10 år.