Plastikkirurgiens mange ansigter

Plastikkirurgi bliver stadig mere og mere populært, både på verdensplan og her i Danmark. Hvorfor det er så populært blandt helt almindelige mennesker har du forhåbentligt fået et svar på, når du har læst denne artikel. Først vil vi gennemgå de forskellige former for plastikkirurgi.

Brystforstørrelse og øvrig brystkirurgi

En brystforstørrelse er en af de allermest populære plastikkirurgiske operationer på verdensplan. Mange kvinder vælger at få lavet en brystforstørrelse, fordi de synes, at deres egne bryster er for små. En brystforstørrelse kan ofte kombineres med et brystløft og/eller en brystvortereduktion. Med de forskellige former for brystkirurgi får man altså med andre ord mulighed for at ændre fuldstændigt på sine naturlige brysters udseende, og det er der overraskende mange, der benytter sig af – også herhjemme i Danmark. En stor del af dem, der får denne type operation er kvinder, der har ammet deres børn og efterfølgende klager over, at deres bryster har mistet fylde og hænger for meget, men også mange helt unge kvinder vælger at få en brystforstørrelse, og det kan forklares med det moderne skønhedsideal, hvor især brysterne er i fokus.

Rynkebehandling med Botox

En rynkebehandling med Botox giver mulighed for at få udglattet eller mindsket rynkerne i ansigtet. Botox bruges især til at fjerne panderynker, smilerynker ved læber og øjne samt rynkerne mellem øjenbrynene.

Hårfjerning

Permanent hårfjerning er også blevet meget populært i løbet af de sidste par år. Behandlingen foregår med laser, også kaldet IPL og kan bruges på både kvinder og mænd i alle aldre. Laserbehandlingen virker dog kun på mørke hår, så har man lyse hår, kan man ikke benytte sig af permanent hårfjerning.

Mange andre former for plastikkirurgi

Der findes naturligvis mange andre former for plastikkirurgi end ovenstående behandlinger og operationer, men dette er som nævnt nogle af de mest almindelige. Du kan læse meget mere om hver enkelt behandling på www.nygart.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *