Sådan finder du de perfekte arbejdssko

En stor del af danskerne har et job, hvor det er enten påkrævet eller i hvert fald en god ide at være iført arbejdssko på arbejdspladsen. Det gælder blandt andet byggearbejdere, der ikke behøver at bære sikkerhedssko, køkkenpersonale, læger og sygeplejersker, låsesmede, malere og mange andre erhverv.

Hvis det ifølge lovgivningen er påkrævet at være iført arbejdssko på arbejdspladsen, er det som regel arbejdspladsen, der står for indkøbet af arbejdsskoene. Hvis man er heldig, kan man få lov til selv at købe sine arbejdssko og dermed vælge dem, der passer ens fod bedst og har det design, man bedste kan lide, og give kvitteringen til nærmeste leder, så får man refunderet sine penge. På mange arbejdspladser er det dog desværre sådan, at der bliver købt stort ind af arbejdssko, og det eneste man skal gøre er at angive den størrelse, man skal bruge. På denne måde har man ikke mulighed for at prøve skoen og vurdere, om den sidder godt, eller om man kan lide designet. Der må man tage det, man får så at sige.

Det er dog ikke en ret ideel løsning for dem, der skal gå i arbejdsskoene i rigtig mange timer hver eneste dag. Alle fødder er nemlig forskellige, og dem der sidder perfekt på den enes fod kan sidde rigtigt dårligt på en andens. En anden side af sagen er, at mange køber arbejdssko der, hvor de får de største rabatter, og det er ikke nødvendigvis der, hvor man får mest kvalitet for pengene, og pris og kvalitet går som regel hånd i hånd.

Hvis man vil have kvalitet for alle pengene og samtidig gerne vil have, at komfort, funktionalitet og design er i top, så skal man vælge arbejdssko fra HKSDK. Arbejdssko fra HSKDK kan eksempelvis se sådan ud:

arbejdssko fra hksdkDet vigtigste er dog, at man altid får lov til at prøve arbejdsskoene på foden, inden man køber dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *