SARI Rådgivende Ingeniører: eksperter i optimering

For en rådgivende ingeniør gælder det om at kunne identificere de steder, hvor det giver mening at optimere og komme med de rigtige løsninger. Det er ofte meget komplicerede drifter og processer, som de rådgivende ingeniører møder i arbejdet. Derfor kræver det heller ikke ‘bare’ et kort kursus i, hvordan man optimerer. Det kræver lange uddannelser og ekspertise, og netop det besidder SARI Rådgivende Ingeniører.

Den høje faglighed er i højsæde hos det rådgivende ingeniørfirma, som behandler hver virksomhed individuelt. Der tages ikke udgangspunkt i standardprocesser. Hver virksomhed er unik på den måde, at hver driftproces er forskellig. Hvis der skal bidrages med holdbare og langsigtede løsninger, som sikrer den størst mulige besparelse, er det nødvendigt at tage den unikhed i betragtning. Her er det en fordel, at SARI Rådgivende Ingeniører har tværfaglige kompetencer i virksomheden. Både håndværksmæssige kompetencer og ekspertviden inden for rådgivning danner tilsammen grobund for en ydelse i rigtig høj kvalitet.

Hvilke ydelser tilbyder det rådgivende ingeniørfirma?

SARI tilbyder en lang række af ydelser. Kerneområdet ligger inden for energi. Her beskriver firmaet selv, at de ikke bare arbejder for en god forretning, de arbejder også for et grønnere Danmark. Og det er faktisk god forretning. Med implementering af energioptimering, kan der opnås store besparelser. Det er netop denne tankegang, som de rådgivende ingeniører prøver at udbrede og præsentere for virksomheder landet over. I 3 ud af 4 tilfælde er investeringen tjent ind inden for 2 år, hvorfor I som virksomheden ikke engang behøver vente længe, før den grønne omstilling viser sig på bundlinjen.

Af hovedydelser hos SARI kan der defineres fire overordnede områder: Energirådgivning, arbejdsmiljørådgivning, miljø & klima og bygge & industri.