Sexlegetøj i sengebordsskuffen af god kvalitet

I op i mod 50% af danskernes sengebordsskuffer finder man mindst et stykke sexlegetøj og ofte meget mere end bare ét stykke. Det er en stigende tendens, at danskerne bliver vildere og vildere med sexlegetøj. Det kan der faktisk være en fysiologisk årsag til, fordi når man anvender sexlegetøj til onani eller sammen med sin partner, sker der en række af kemiske reaktioner i hjernen, der gør, at vi som mennesker føler os godt tilpas, og når får os til at føles os godt tilpas, bliver vi som ofte ved med at repetere denne lykkegivende handling. Sexlegetøj er ingen undtagelse for denne regel. Når vi gør os i at anvende sexlegetøj udskiller hjerne mere af det berusende oxytocin, og dette er en slags ”feel good”-kemikalie.  Derudover sørger legen med sexlegetøjet ligeledes for, at vi har mere serotonin i hjerne og serotonin menes at have en direkte indvirkning på vores generelle humør. Endelig udskilles dopamin som er hjernens eget lykkestof og er også kendt som belønningsstof. Jo mere vi leger med sexlegetøj, des mere lykkestoffer belønner hjernen os med. Det gør hjernen fordi den gerne vil have os til at fortsætte med lege.

Dermed er det indirekte bevist, at sexlegetøj er godt for os og i modsætning til gamle dage, hvor man opfattede onani som noget sindssyge mennesker gjorde og også var en afvigende adfærd, ved vi i dag, at leg med sexlegetøj og selvtilfredsstillelse er godt for alle mennesker.  Undersøgelser påpeger endvidere, at onani med sexlegetøj kan være med til at øge vores selvværd, og give os mere selvtillid og desuden bidrager anvendelsen af sexlegetøj også til afstresning. Så hvis du ikke har sexlegetøj i sengebordskuffen af god kvalitet, er det faktisk på tide at besøge MakeLoves Online Sexshop. Køb gerne mere end bare ét stykke sexlegetøj for jo mere du prøver, des større er chancen for at også du kommer til at nyde godt af alle de positive egenskaber som sexlegetøj fører med sig.

Skal jeg vælge fetish sexlegetøj?

Sexlegetøj til fetish er også noget som lagerføres på MakeLoves Sexshop og det kan naturligvis anvendes til at forføre din partner. Langt de fleste mennesker forbinder fetish sexlegetøj med noget lidt mærkeligt som faktisk kun finder sted i dårligt belyste rum med fugt på væggene, og hvor der i det hele taget er lidt skummelt.  Det er slet ikke sådan det forholder sig.

Fetish sexlegetøj kan være ekstremt, og det kan samtidigt også være et uskyldigt blindfold eller yndige blonde håndjern. Sexlegetøj til fetish er en fællesbetegnelse for fascinationen af objekter. Det vil sige, at er din partner helt nøgen, er det ikke et udtryk for en fetish. Begynder I at klæde hinanden ud, glider det ligeså stille henimod at blive en fetish, og det er her det virkelig kan blive fantastisk. Selv et blindfold eller en penisring kan øge intensiteten og spændingen hos jer begge to. Måske har I lyst til at kombinere det med en oppustelig stol til fetish. Det er f.eks. også rigtigt frækt for nogle at købe MakeLoves berømte harnesser i læder, der henvender til både mænd og kvinder. Stille og sagte bevæger vi os over i BDSM-universet, men vi er der ikke helt endnu.

Hvis du gerne vil være klogere på sexlegetøj til fetish, kan du med fordel besøge MakeLove Sexshop Fetish Sexlegetøj på nettet. Priserne er fantastisk lave og alle kan være med på fetish-bølgen hos MakeLove.

Så du kan med fordel bringe sexlegetøj til fetish ind i billedet til enten dig selv eller din partner.

Sexlegetøj kan og bør være billigt

Godtfred Kirk Christiansen (GKC) sagde engang, at man ikke overlever på at være den billigste, men derimod på at være den bedste. Det er både sandt og ikke helt så sandt. Javel, nu er GKC fra en helt anden tid, hvor der ikke fandtes sociale medier eller Google som kan levere lynhurtige svar på spørgsmål som: Hvor køber jeg billigt sexlegetøj henne? Eller bare: Billigt sexlegetøj? Google kan lynhurtigt give os svar på semantiske spørgsmål som ovenfor nævnte. Forskellige databaser kan også indeholde oplysninger om, hvem, der er billigst. Når alt kommer til alt, så havde GKC måske i virkeligheden ret. Der er ingen tvivl om at butikskæder som Netto klarer sig ganske udmærket og de er jo synonyme med billige dagligvarer. Det var KIWI også, men de kunne ikke få forretningen til at løbe rundt. De havde samme koncept som Netto, men Netto var simpelthen bedre end KIWI. Så GKC havde altså ret?

Det samme gør sig gældende indenfor sexlegetøj. Ingen – heller ikke manden i Odense – kommer til at overleve sin selv startede priskrig, for det er som GKC siger ikke prisen alene, der afgør om du vinder. Du overlever på at være den bedste i dit segment – uanset om du er billig eller ej. Var det ikke sådan, fandtes der heller ikke IRMA mere, vel?

Velkommen indenfor hos MakeLove Sexshop, hvor der leveres billigt sexlegetøj i særklasse.