Tandlæge hjælp ved tandpine lørdag og søndag

Når uheldet er ude, og du har tandpine uden for normale åbningstider, kan man altid ringe til tandlægecenter Højbro Plads. Tandlægecenter Højbro Plads har døgnvagt, og kan også hjælpe af min din tandpine lørdag og søndag.

Hvis man har tandpine eller andre gener, er alle tandlæge behandlinger lørdag og søndag uden ekstra gebyrer. Hertil kan man ringe alle ugens dage til en tandlæge inklusive lørdag og søndag fra klokken 8-23 ved tandpine.

Tandlægecenter Højbro Plads har bygget klinikken om omkring at hjælpe med bl.a. tandpine eller andre akutte tandbehandlinger i ydertimerne, hvor de fleste andre tandlæger holder fri. Tandlægerne har dog også åbent i normale åbningstider så tøv ikke med at ringe, hvis du har tandpine uden for aften og nattetimerne eller lørdag og søndag.

Professionelle tandlæger med de rette kundskaber ved tandpine

På Tandlægecenter Højbro Plads hjemmeside kan man læse meget mere om, hvordan du kan få hjælp til tandpine, eller hvordan du kan booke en tid til en tandlæge lørdag eller til en tandlæge søndag.

Patienterne er altid i fokus og for at være mest behjælpelig med professionel og hurtig behandling af tandpine, alle ugens dage inklusive lørdag og søndag, vil dit tandlæge team løbende deltage i kurser for at bevare og udbygge kundskaberne.