Torben Larsen, TelemarketingCentret og leads

Torben Larsen TelemarketingCentretTorben Larsen og TelemarketingCentret (Telemarketing Centret) beskæftiger sig med mange områder hos TelemarketingCentret. En af disse områder er leadgenerering. Torben Larsen og TelemarketingCentret ved, hvor vigtige leads er for virksomheder der søger at udvide deres kundebase.

Hos Torben Larsen og TelemarketingCentret er erfaring med leadgenerering noget, der ligger dybt i virksomhedens DNA. Der bookes kun møder med relevante potentielle kunder, og alle medarbejdere hos Torben Larsen og TelemarketingCentret er dygtige, engagerede fastansatte personer med stort drive.

Hvis man ikke er sikker på, hvad det er, Torben Larsen og TelemarketingCentret mener, når der snakkes om leadgenerering og leads, så kommer her et overblik over dét, og hvorfor det er vigtigt for din virksomhed at have.

Torben Larsen fra TelemarketingCentret om leads

Et lead er en henvisning til en potentiel – relevant – kunde. Et lead vil derfor indeholde relevante oplysninger om den potentielle kunde, som e-mail adresse og telefonnummer, forklarer Torben Larsen fra TelemarketingCentret. Kunden vil have udvist interesse for virksomheden. Dette kan være sket igennem tilmelding til et nyhedsbrev, personen har oprettet sig som bruger/køber i din webshop, eller måske har den potentilelle kunde besøgt din virksomheds hjemmeside og udfyldt en formular, forklarer Torben Larsen fra TelemarketingCentret. Dette betyder, at personen/virksomheden har udvist en interesse for din virksomhed og har givet sine kontaktoplysninger.

En anden mulighed kan være, at en person fra ens netværk, der har vist en interesse i at blive kontaktet, forklarer Torben Larsen fra TelemarketingCentret. Man kan derudover også skabe leads ved at udveksle visitkort, bruge blogge og sociale medier.

Der snakkes i leads omkring kolde og varme leads. De varme leads er de potentielle kunder, der vil være mere interesseret og derfor mere tilbøjelige til at købe din virksomheds produkter. De kolde leads er naturligvis de potentielle kunder, der ikke er helt så sikre i forhold til at blive kunder. Det vigtigste ved leads er dog, pointerer Torben Larsen fra TelemarketingCentret, at man har en liste med kontakt oplysninger til de potentielle kunder.

…og om leadgenerering

Torben Larsen og TelemarketingCentret beskæftiger sig med leadgenerering.

Leadgenerering er en metode, hvor man skaber en effektiv interesse for ydelser og produkter tilbudt af virksomheden. Der er forskellige former for leadgenerering, forklarer Torben Larsen fra TelemarketingCentret. Det kan være at skaffe nye kundeemner eller at skabe en effektiv database, der så kan bruges til udsendelse af nyhedsbreve, og dermed gøre kontinuerligt opmærksom på sit produkt og sin virksomhed, uddyber Torben Larsen fra TelemarketingCentret.

En metode for at skabe gode leads er igennem tilegnede landing pages. Disse har til formål at kræve, den besøgende indtaster telefon nummer og e-mail-adresse, forklarer Torben Larsen fra TelemarketingCentret. Derefter kan man henvende sig til personen, der har indgivet sine kontaktoplysninger.

Disse landing pages er altså ikke lavet for at sælge noget, men for at indsamle oplysninger omkring potentielle kunder, så der senere kan startes på en god og udbytterig kunderelation.

Torben Larsen fra TelemarketingCentret forklarer, at disse landing pages typisk vil have et incitament for den besøgende – potentielle kunde – til at give sine oplysninger. Dette kunne være en gratis bog eller noget værdifuld information, der så vil være grund nok til at give sine oplysninger for.

Hvad er ikke leads?

Torben Larsen og TelemarketingCentret gør opmærksom på, at likes på en virksomheds Facebook side ikke er et lead. Der er på Facebook tale om fans af virksomheden, og man kan igennem sin Facebook give disse fans nyheder eller tilbud, men kontakten er altså envejs i dette tilfælde, uddyber Torben Larsen fra TelemarketingCentret.

Torben Larsen og TelemarketingCentret skaber kun leadgenerering i højeste kvalitet. Hvis du er interesseret i at skabe mersalg og få flere kunder, så kontakt Torben Larsen og TelemarketingCentret.