Virksomhed forenkler IT drift for arbejdspladser

Påtager I jer selv IT driften på jeres arbejdsplads, og ser I det som et tidskrævende og problemfyldt område? Eksterne virksomheder specialiserer sig i dag i IT drift. Hermed påtager de sig det fulde ansvar for jeres servere, klienter og netværk samt alle dertil knyttede enheder, som er en del af jeres netværk. Din arbejdsplads kan nu fokusere på sine ekspertiseområder, og lade ekstern support varetage IT’en, sikkert og gnidningsløst.

En IT driftsløsning indebærer døgnåbent support samt overvågning. Windows og MAC er begge supporterede og faste teknikere sidder altid klar til at yde den bedste service, hurtigt og sikkert. I nutidens Danmark er den meste drift i en virksomhed dybt ankret i IT-systemer, og er derfor sårbart overfor uforudsete nedbrud eller sikkerhedsbrister. Ved at benytte sig af ekstern IT drift kan man derfor nu slappe af med ro i sindet vel vidende, at IT driften kører gnidningsløst.

Hos udbyderne hænger kundetilfredshed sammen med sikkerhed, og ekstern overvågning og support benytter derfor gennemtestede og sikre løsninger. Man ved at høj teknisk kompetence er et must, men teknikkerne skal også kunne falde gnidningsfrit i dialog med kunderne. Ansættelseskravene er høje når det kommer til IT drift og kunderne er derfor også altid sikret den bedste IT drift fremadrettet.

Kunderelationerne er da også et nøglebegreb når man taler support inden for IT drift. Relationerne er vigtige i daglige support, og som kunde tilknyttes både en fast primær og sekundær teknikker. Teknisk ”knowhow” omkring IT kan skræmme mange mennesker i dag, hvilket man er opmærksom på hos udbydere af IT drift. Man behøver derfor ikke være født med en computer ved hånden for at kunne føre en dialog med teknikkerne. Relationerne skræddersys efter behov, tid og interesse, således at den bedste dialog opnås. Er i selv lidt af nogle ”IT nørder,” går teknikkerne dog også ind i mere tunge diskussioner alt efter ønske.